top of page

Locatie

Westkust van Zuid Portugal in Alentejo en het Costa Vicentina natuurpark 

Zon, zee, strand en intense ervaringen

Stranden

Ontdek Praia Aivados en Praia Malhao, op slechts enkele minuten van Casa Maono 

De kuststreek van Alentejo is gekend voor zijn prachtige stranden en charmante vissersdorpjes. De regio biedt een mooie combinatie aan van zee en natuur, waar mensen leven volgens het ritme van de zon. 

Bezoek zeker Praia Malhao en Praia Aivados, twee stranden op slechts enkele minuten van Casa Maono. Daar kan je genieten van het strand, je wagen aan een zwem tussen de golven, de golfsurfers bewonderen of waarom niet zelf even op een plank proberen te staan ?


In de dorpen Porto Covo en Vila Nova de Milfontes vind je talrijke gezellige restaurants en bars, waar je een lekkere gegrilde vis of zeevruchten kunt eten met een glas wijn uit de regio (die gekend staan om hun excellentie). 
In Vila Nova de Milfontes heb je stranden die aan de monding van de Mira rivier liggen, deze zijn ideaal om met kinderen naar toe te gaan. 

De 100 km lange kustlijn van Porto Covo tot en met Burgua in de Algarve streek, is een beschermd gebied en staat ook bekend als het Costa Vicentina natuurpark. Dit natuurpark biedt prachtige wandelingen van de Rota Vicentina aan, die je onder andere langs de mooiste panoramische uitzichten over de oceaan leidt. Casa Maono bevindt zich in dit natuurpark, waardoor je onmiddellijke toegang hebt tot de vele wandelingen.
 

.

bottom of page