top of page

Casa Maono Under Construction!

We zijn zover!

Na 2.5 jaar papierhandel, tientallen reisjes op-enaf, vele meetings, besprekingen en emailverkeer, is de bouw van start gegaan. En is dit het begin van het waarmaken van onze "kleine" of "grote"(?!) droom.

De Portugese werkmannen doen alvast goed hun best, maar ondertussen staan wij ook niet stil. Velen vragen zich af wat we nu precies van plan zijn - en "Wat gaan jullie daar nu eigenlijk doen in Portugal" - is een vraag die we vaak krijgen en die we tot nu toe nog niet gedetailleerd hebben kunnen beantwoorden. Nu nodigen we jullie uit om een kijkje te nemen op onze website, hoewel deze ook nog Under Construction is, maar volg vooral onze Blog waar we jullie nieuwsgierig zullen maken en een blik achter de schermen zullen bieden.

De onderstaande foto's zijn van ons eerste bezoek aan de werken - begin september. Grondig geïnspecteerd en (voorlopig) goedgekeurd ;)

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page