top of page

YOGA

Yogalessen

"Fall in love with taking care of yourself. Body. Mind. Spirit"

We bieden verschillende lessen aan: 

Groepslessen: 
* Hatha Flow ochtendklassen: Begin je dag met een heerlijke flow waarbij  ademhaling, lichaam en geest een worden. Groepslessen die s'ochtends (voor het ontbijt) plaatsvinden buiten op het terras van Casa Maono. 

* SUP Yoga: Uitdagende, maar leuke ervaring. Yoga op een grate Stand Up Paddle Board. Vind je evenwicht en active heel het lichaam. SupYoga is heel goed voor zowel concentratie en relaxatie en versterkt het hele lichaam. We doen dit op de Mira rivier in Vila Nova de Milfontes 

* Yoga Workshops: In onze workshops wordt er telkens gewerkt aan ten specifiek thema.  Meditatie, pranayama en asana practice zijn altijd de drie onderdelen,

Privélessen: 
* Persoonlijke houding: We werken aan je persoonlijke lichaamshouding in de verschillende asanas. 

 

* Yogatherapie: Hierbij worden verschillende yogatechnieken in een therapeutische manier gebruikt. We kunnen dit toepassen op een specifiek probleem (fysiek of mentaal) of om een algemene check te doen van je hele lichaam en spanningen los te laten. 

* Zwangerschapsyoga: Aangepaste houdigen en oefeninigen voor zwangere vrouwen. 

* Familieyoga: Een les speciaal opgebouwd voor ouders en kinder om samen plezier te hebben en te ontspannen. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
Yoga Retreat May 2022.png

Yoga&Ocean 
Retreat

27th till 31st of May 2022 

A journey through the water element

A time to connect, rest,heal and enjoy

Over Nina Briot

Mijn doel als yogaleraar is om mensen te begeleiden in hun yogapraktijk en levensstijl. Om momenten van energie en rust te delen en ze nieuwsgierig te maken naar yoga. Mijn passie is om mensen bewust te maken van hun lichaam, met zijn sterke en zwakke punten en ze te laten spelen met beweging.

Als yogaleraar begon ik in 2017 mijn opleiding met de traditionele Hatha practice, in de lijn van Swami Sivanda, met mijn 200H teacher training bij Arhanta Yoga.
Ik was altijd gefascineerd door de verschillende yogastijlen en wat elk van hen kon bieden, afhankelijk van wat je lichaam nodig heeft en hoe je je voelt. Dus ging ik in 2020 naar Trimurti Yoga in Goa, waar ik de 300H multi-stijlen training volgde met 5 elementen en Ayurveda - filosofie.
 

In 2017, onmiddellijk na mijn opleiding begon ik met lesgeven in Zwitserland, waar ik tot op vandaag in de winter mijn leerlingen ga bezoeken. In 2018 ben ik begonnen met lesgeven in Portugal, in Casa Maono, maar ook in de dorpen in de buurt. Hier organiseer ik groepslessen, retraites en workshops. 

Ik ben RYT500, E-RYT200 - gecertificeerd

Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u meer informatie wenst. 

bottom of page